Appareils et accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Prép. 10min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
2711 kJ /
648 kcal
Protides
24.5 g
Glucides
67 g
Lipides
33.2 g
Fibre
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Vastensoep
30 Min
Mojito
10 Min
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen