
Appareils et accessoires
Tomato and Vegetable Quiche
Prép. 15min
Total 1h 45min
6 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing40 g
-
wholemeal flour150 g
-
water ice cold2 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered60 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
olive oil25 g
-
courgettes cut in pieces (1 cm)70 g
-
frozen green peas50 g
-
leeks sliced (1 cm)50 g
-
grated mozzarella50 g
-
cherry tomatoes halved10
-
soy cream120 g
-
large eggs2
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
-
dried oregano¼ tsp
-
fresh basil leaves to taste, for serving8 - 10
Infos nut. par 1 portion
Calories
274 kcal /
1148 kJ
Protides
8.2 g
Lipides
17.7 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Picnic
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande