Fish Stew
TM6 TM5 TM31

Fish Stew

4.7 ( 10 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 100 g onions quartered
  • 2 roasted red peppers, preserved
    ou 2 red peppers
  • 2 garlic cloves
  • 100 g tinned chopped tomatoes
  • 150 g dry white wine
  • 200 g fish stock
  • 8 - 10 saffron threads
  • ½ tsp smoked paprika hot or sweet
  • 1 pinch fine sea salt
  • 500 g potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
  • 500 g fresh mussels scrubbed and debearded
  • 800 g gilthead bream, gutted, cleaned sliced (5 cm)
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves only, roughly chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
454 kcal / 1899 kJ
Protides
49.59 g
Lipides
18.04 g
Glucides
23.42 g
Fibre
2.88 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives