Appareils et accessoires
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
sun-dried tomatoes in oil drained12
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned black beans drained and rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
red peppers quartered150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.4 g
Calories
593 kJ /
142 kcal
Lipides
4.3 g
Glucides
17.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cacao and Orange Bars
2 Std. 15 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 Std. 5 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min