Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée

4.3 123 évaluations
Prép. 25min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

Salsa
  • fresh red chilli halved and deseeded
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    80 g
  • sherry vinegar
    15 g
  • pickled baby capers drained
    30 g
  • toasted pine nuts
    30 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped
    5 sprigs
  • sultanas
    50 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • water
    60 g
Cauliflower Steaks
  • cauliflowers
    2
  • dried oregano to taste
Cauliflower Purée
  • water
    500 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    10 g
  • almond milk
    100 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 pinch
  • dairy-free spread
    50 g
  • caster sugar
    1 pinch

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 762.7 mg
Protides 7.9 g
Calories 1851.9 kJ / 442.6 kcal
Lipides 35.8 g
Fibre 7.7 g
Graisses saturées 5.8 g
Glucides 29.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...