Appareils et accessoires
Macadamia and Lime Basil Pesto
Prép. 5min
Total 25min
200 g
Ingrédients
-
raw macadamia nuts whole90 g
-
fresh basil cut in pieces50 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 200 g
Sodium
950.2 mg
Protides
9.4 g
Calories
4706.1 kJ /
1124.8 kcal
Lipides
118.2 g
Fibre
10.5 g
Graisses saturées
18.6 g
Glucides
21.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Paleo
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
40min
Macadamia Tahini Spread
5min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Middle Eastern eggs
45min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2h 45min
Kale Meat(less) Balls
30min
Pistachio Pesto
10min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h