Appareils et accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Prép. 25min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
491.4 mg
Protides
10.6 g
Calories
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Lipides
23 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mix, Grab and Go!
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pozole Verde
2h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Pozole Rojo
2h 5min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Sous-vide Artichokes
55min
Cacio e Pepe
30min
Caponata
50min
Mushroom Risotto
30min
Pico De Gallo
15min
Huevos Rancheros
45min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Tortilla Soup
25min