Appareils et accessoires
Gluten free pasta
Prép. 30min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
613.7 mg
Protides
20.6 g
Calories
1020.4 kJ /
243 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
44.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Béchamel sauce
20min
Baguette
3h 45min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30min
Almond thins
25min
Orange, hazelnut and coconut balls
2h 10min
Classic mushroom risotto
30min
Hommus dip
5min