Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
TM5 TM6

Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g ui, in kwarten gesneden
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g rode paprika, in stukken gesneden
  • 100 g groene paprika, in stukken gesneden
  • 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
  • 60 g extra vergine olijfolie
  • 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
  • 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
  • 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
  • ½ tl zout
  • 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
  • 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
  • 400 g tomatenpulp uit blik
  • 1 tl suiker
  • 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)

Infos nut.
par 1 portie
Calories
2085 kJ / 499 kcal
Protides
38.8 g
Glucides
30.1 g
Lipides
24.8 g
Fibre
5.45 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives