Appareils et accessoires
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Prép. 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1193 kJ /
285 kcal
Lipides
16 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bolognesesaus
1h 15min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Courgettesoep met munt
35min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Aromatische kipcurry
1h
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Mallorcaanse vissoep
40min