Appareils et accessoires
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Prép. 20min
Total 1h
2 porties
Ingrédients
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
32.5 g
Calories
3046 kJ /
728 kcal
Lipides
33 g
Glucides
71 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Minuut Koolsla
10min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
200 g prei fruiten
20min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Veelzijdige gladde soep
45min