Appareils et accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optionnel)½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
980 kJ /
235 kcal
Protides
15.85 g
Glucides
9.08 g
Lipides
14.98 g
Fibre
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zalmtartaar
10min
Ratatouille
40min
Mini panettone
Pas d’évaluation
Bevroren veenbessen margarita
5min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Drijvende eilandjes
40min
Amaretti van abrikoos
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min