Versions compatibles
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 80.7 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 4.8 g
- Fibre
- 16.7 g
- Sodium
- 1645.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Knolselder parmigiana
Pas d’évaluation
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Rabarberijs
36h 25min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min