Appareils et accessoires
Blackberry vinegar chocolate truffles
Prép. 30min
Total 17h
35 portions
Ingrédients
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
11.4 mg
Protides
0.8 g
Calories
341.8 kJ /
81.4 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
6.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
French dressing
5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Steamed orange puddings
1h 25min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Cranberry sauce
30min
Pickled Mushrooms
6h 30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Curried green beans
40min
Raspberry-infused vinegar
73h 10min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min