Appareils et accessoires
Mystery soup
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
paprika1 tsp
-
pumpkin flesh cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
water250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
sour cream2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
694.5 mg
Protides
5.8 g
Calories
864.5 kJ /
205.8 kcal
Lipides
16 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
5.9 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Happy Halloween!
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Zucchini slice
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Beetroot salad
10 Min
Pumpkin soup
30 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 Std. 30 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Pork san choy bau
25 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min