Chicken skewers and rice
TM6 TM5 TM31

Chicken skewers and rice

3.8 ( 18 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water plus extra for soaking skewers
  • 500 g chicken thigh fillets cut into pieces (2-3 cm)
  • 70 g red onion
  • ½ stalk fresh lemongrass white part only, cut into thin slices (optional)
  • 1 cm piece fresh ginger peeled
  • 2 tsp lime juice
  • 1 garlic clove
  • 2 pinches salt to taste, plus extra to season
  • 2 pinches ground black pepper to taste, plus extra to season
  • 200 g basmati rice
  • 400 g coconut milk
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 1 - 2 tbsp light olive oil for frying

Infos nut.
par 1 portions
Calories
134.1 kcal / 563.4 kJ
Protides
7.5 g
Lipides
9 g
Glucides
6 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
4.6 g
Sodium
59.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives