Lentil and spinach soup
TM6 TM5 TM31

Lentil and spinach soup

4.1 ( 42 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g onions cut into quarters
  • 50 g carrots peeled and cut into slices (0.5 cm)
  • 50 g celery leaves washed and dried
    ou 50 g celery stalks cut into slices
  • 250 g dried lentils
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1000 g water
  • 50 g olive oil
  • 200 g fresh spinach leaves washed and dried
    ou 200 g frozen spinach leaves defrosted and squeezed
  • 160 g rice (cooking time 16 minutes)
  • ½ tsp salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
451 kcal / 1887 kJ
Protides
18.8 g
Lipides
13.7 g
Glucides
67.3 g
Fibre
10.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives