Appareils et accessoires
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
water divided49 ½ oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 heaping tbsp
-
dried lentils14 oz
-
rice (e.g. Carolina)3 ½ oz
-
salt1 tsp
-
tomato paste (optionnel)1 tsp
-
vinegar1 tbsp
-
olive oil divided1 ½ oz
-
yellow onions cut into wedges7 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
403.1 mg
Protides
17.7 g
Calories
1542.8 kJ /
368.7 kcal
Lipides
8 g
Fibre
7.6 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
58.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Curried Lentils
5h 15min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Mixed Herbs Rice
35min
Basic Quinoa
35min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Greek Lentils and Rice
40min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Lentil Salad
35min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Basic Soup Purée
45min
Lemony Green Beans
20min