Appareils et accessoires
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
harissa2 tbsp
-
tomato paste2 tsp
-
red bell pepper cut into pieces1
-
garlic cloves4
-
ground cumin1 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
diced tomatoes (28 oz)1 can
-
large eggs6
-
water35 oz
-
chopped fresh parsley to garnish
-
chopped fresh cilantro to garnish
-
flatbread toasted, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
669 mg
Protides
8 g
Calories
636 kJ /
152 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Welcome Service - Experience TM7™
35 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Marinara Dipping Sauce
10min
Florentine Meatballs and Linguine
Pas d’évaluation
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Marinara Sauce
40min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Cashew Milk
5min
Green Shakshuka
40min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Pico De Gallo
15min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min