Appareils et accessoires
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
fresh bird's eye chili (optionnel)1
-
shallot2 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
kale leaves only, center stalks removed, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. bunch), divided8 oz
-
broccolini halved (approx. 3 in.)8 ½ oz
-
slivered almonds2 oz
-
dried cranberries2 oz
-
lemon juice½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
803 kJ /
192 kcal
Lipides
14 g
Fibre
3 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Southwest Quinoa
40min
Green Bean Gremolata
25min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Eggplant Sauté
30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Broccoli Sauté
20min