Black Rice Risotto with Mixed Seafood

Black Rice Risotto with Mixed Seafood

3.4 16 évaluations
Prép. 15min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • black rice rinsed
    9 oz
  • squid rings, raw (approx. 8 tubes)
    8 oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • fish stock
    16 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • large shrimp, raw, peeled, deveined
    12 oz
  • red bell pepper quartered, thinly sliced
    4 oz
  • unsalted butter cubed
    1 oz
  • paprika to taste
    ½ tsp
  • fresh parsley to garnish
  • lemon cut in wedges
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 850 mg
Protides 19 g
Calories 1456 kJ / 348 kcal
Lipides 12 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 4 g
Glucides 38 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...