Appareils et accessoires
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Prép. 5min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.5 g
Calories
516.5 kJ /
123.5 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
2.5 g
Glucides
4.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Eggplant Massaman Curry
Pas d’évaluation
Golden Beet Gazpacho
50min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Steamed Spinach
20min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Asparagus
35min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Leek Pie
1h 45min
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Creamed Spinach
30min