Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
4
oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
ou 4 oz bacon, cooked and cubed (see Tip) - 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz yellow onion, in wedges
- 5 ½ oz carrots, cut in pieces (¼ in.)
- 1 oz soy sauce, to taste
- 2 tsp sugar (optionnel)
- 4 large eggs
-
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste
ou 1 stock cube -
8
oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
ou 8 oz long-grain rice (18-20 min cooking time) - 35 oz water
- 8 oz mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)
- sesame oil, to garnish (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 39 g
- Lipides
- 9 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 512 mg
Recettes alternatives
Broccoli Sauté
20min
Green Bean Gremolata
25min
Braided Milk Bread
2h 20min
Mushroom Risotto
30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Berry Dream (TM6)
10 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Homemade Lemonade
10 Min
Southwest Quinoa
40min