Appareils et accessoires
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Prép. 20min
Total 2h 10min
6 portions
Ingrédients
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms16 oz
-
water50 oz
-
kombu seaweed1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed16 oz
-
tamari sauce2 oz
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut3 oz
Dumpling Filling
-
water divided44 oz
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)17 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
rice vinegar½ oz
-
coconut oil½ oz
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastegrated fresh ginger (optionnel) to taste1 ½ tsp
-
agave (optionnel)½ oz
-
wonton wrappers (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
979.6 mg
Protides
10.9 g
Calories
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Lipides
10.4 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
36.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Pas d’évaluation
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Ratatouille Galette
1h 30min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Squid Ink Pasta
1h
Everything Bagel Seasoning
5min
Napa Kimchi
14h 15min
Hummus
10min
Vegetable Shumai
45min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Keto Cranberry Sauce
20min