Appareils et accessoires
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
Prép. 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
water1400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)3 tsp
-
dried brown lentils400 g
-
long grain white rice100 g
-
sea salt1 tsp
-
tomato paste (optional)1 tsp
-
vinegar15 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
331.8 mg
Protides
18 g
Calories
1603.9 kJ /
383.4 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
7.9 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
58.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bamia (okra and meat stew)
55min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Greek Lentils and Rice
40min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Milanese risotto
25min
Semolina custard
20min
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Bulghur and lentil soup
1h
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Curried Lentils
5h 15min