Appareils et accessoires
Vegan almond dip
Prép. 5min
Total 5min
355 g
Ingrédients
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 355 g
Sodium
1015.6 mg
Protides
35.4 g
Calories
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Lipides
151.3 g
Fibre
17.4 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
36.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Gluten free focaccia bread
1h
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Seitan
40min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
ABC Nut Butter
10min
Basic nut butter
30min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Celery leaf gremolata
5min
Vegan butter
8h 5min
Fresh jalapeño dip
5min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h