Appareils et accessoires
Beetroot hummus
Prép. 10min
Total 10min
12 portions
Ingrédients
Hummus
-
garlic cloves2
-
canned chickpeas drained200 g
-
beetroot cooked300 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
50 g toasted sesame seedstahini (see tip)50 g
-
fine salt1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
curry powder1 pinch
-
ground cumin1 pinch
Presentation
-
Belgian endive leaves (approx. 2-3 heads)24
-
beetroot cooked and cut into very thin slices200 g
-
extra virgin olive oil1 dash
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.7 g
Calories
502 kJ /
120 kcal
Lipides
7.35 g
Fibre
3.6 g
Glucides
9.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deliciously Light
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Baba Ganoush
1h
Hummus
5min
Leek quiche
1h 45min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Lebanese-style hommus
13h 15min
Roasted Chickpeas
1h
Ratatouille
40min
Beetroot Houmous
15min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min