Appareils et accessoires
Beetroot Houmous
Prép. 5min
Total 15min
500 g
Ingrédients
-
walnut halves or pieces75 g
-
sesame seeds20 g
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)300 g
-
cream cheese85 g
-
garlic clove1
-
bread stale, roughly torn35 g
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
239.5 mg
Protides
5.8 g
Calories
1043.5 kJ /
249.4 kcal
Lipides
20.6 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips and Spreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
White Bean and Feta Dip
5min
Aubergine and Almond Dip
20min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Beetroot Salad
10min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Soda Bread with Feta
30min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min