Vegetable and hazelnut cheese muffins
TM5 TM6

Vegetable and hazelnut cheese muffins

2.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • 60 g medium-hard cheese (e.g. cheddar, gruyère etc.), cut into pieces (1,5 cm)
  • 100 g carrots, cut into pieces (2.5 cm)
  • 70 g hazelnuts, skin on
  • 180 g milk
  • 2 eggs
  • 250 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • 1 ½ tsp fine salt
  • ½ tsp ground cayenne pepper (optionnel)
  • 250 g frozen green peas, thawed

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1039 kJ / 248 kcal
Protides
7 g
Glucides
20.2 g
Lipides
15.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives