Appareils et accessoires
Caramel Brownies
Prép. 10min
Total 1h 20min
10 portions
Ingrédients
Caramel
-
sugar250 g
-
cream min 30% fat180 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
butter cold30 g
-
vinegar1 tbsp
Brownies
-
dark chocolate min 50% cocoa200 g
-
hazelnuts90 g
-
butter100 g
-
eggs3
-
flour130 g
-
brown sugar160 g
-
baking powder5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 10 portions
Sodium
351 mg
Protides
67 g
Calories
22512 kJ /
5379 kcal
Lipides
327 g
Fibre
32.6 g
Graisses saturées
164 g
Glucides
528 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet baking with caramel
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min
Dairy-free Stained-glass Orange Biscuits
2 Std. 10 Min
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Chocolate and nut babka
3 Std.
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 Std.
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2 Std. 15 Min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 Std. 45 Min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1 Std. 30 Min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1 Std.
Cempedak Cake
1 Std. 30 Min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 Min