Appareils et accessoires
Caramel Brownies
Prép. 10min
Total 1h 20min
10 portions
Ingrédients
Caramel
-
sugar250 g
-
cream min 30% fat180 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
butter cold30 g
-
vinegar1 tbsp
Brownies
-
dark chocolate min 50% cocoa200 g
-
hazelnuts90 g
-
butter100 g
-
eggs3
-
flour130 g
-
brown sugar160 g
-
baking powder5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 10 portions
Sodium
351 mg
Protides
67 g
Calories
22512 kJ /
5379 kcal
Lipides
327 g
Fibre
32.6 g
Graisses saturées
164 g
Glucides
528 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet baking with caramel
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Red Velvet Cake
1h 20min
Dairy-free Stained-glass Orange Biscuits
2h 10min
Lamington swiss roll
25h 40min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Chocolate and nut babka
3h
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2h 15min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Cempedak Cake
1h 30min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min