Vegan Danish Pastries
TM6 TM5 TM31

Vegan Danish Pastries

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Lemon Curd

  • 150 g caster sugar
  • 2 lemons, thin peelings of skin only
  • 50 g cornflour
  • 200 g coconut cream
  • 175 g freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
  • 4 drops yellow food colouring (optionnel)

Finalisation

  • 250 g vegan butter, diced (1-2 cm), then frozen
  • 250 g 00 flour, plus extra for dusting
  • 125 g water, cold
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • ½ tsp fine sea salt
  • flaked almonds, for garnishing
  • fresh blueberries, for garnishing
  • fresh raspberries, for garnishing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1075.7 kJ / 257.1 kcal
Protides
2.8 g
Glucides
29.7 g
Lipides
14.3 g
Graisses saturées
6 g
Fibre
1 g
Sodium
90.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives