Vegan Danish Pastries

Vegan Danish Pastries

5.0 1 évaluation
Prép. 30min
Total 1h 15min
14 pieces

Ingrédients

Lemon Curd
  • caster sugar
    150 g
  • lemons thin peelings of skin only
    2
  • cornflour
    50 g
  • coconut cream
    200 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
    175 g
  • yellow food colouring (optionnel)
    4 drops
Finalisation
  • vegan butter diced (1-2 cm), then frozen
    250 g
  • 00 flour plus extra for dusting
    250 g
  • water cold
    125 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • flaked almonds for garnishing
  • fresh blueberries for garnishing
  • fresh raspberries for garnishing

Infos nut. par 1 piece

Calories 257.1 kcal / 1075.7 kJ
Protides 2.8 g
Lipides 14.3 g
Glucides 29.7 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 6 g
Sodium 90.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...