Appareils et accessoires
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Prép. 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
sunflower oil250 g
-
egg1
-
mustard1 tsp
-
ketchup20 g
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
chilli powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh coriander10 g
-
Chinese cabbage cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
red radishes80 g
-
smoked salmon cut in strips300 g
-
baguette loaves2
-
hazelnuts (optionnel) chopped, for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1239.4 mg
Protides
22.3 g
Calories
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Lipides
47.5 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
58.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grab & go
9 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Pas d’évaluation
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Pas d’évaluation
PaNOma Mocktail
45min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Beef and beer pie
1h 40min
Bread stew with tomato and onion
Pas d’évaluation
Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
19h 15min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10min
Tamales Oaxaqueños
2h 40min