Appareils et accessoires
Millet flour bread
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingrédients
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.5 g
Calories
1247 kJ /
298 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
4.7 g
Glucides
56.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten-free Baking
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Keto bread rolls
1h 15min
Spirulina Smoothie
5min
Nut Milk
10min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10min
Peanut Milk
5min
Roselle Jelly
35min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Warming amaranth porridge
50min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h