Appareils et accessoires
Onion bhaji
Prép. 25min
Total 45min
20 portions
Ingrédients
-
ajwain seeds (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)5 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
chickpea (besan) flour160 g
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
baking powder (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
brown onions (approx. 500 g), cut into quarters3
-
oil for frying1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
96.6 mg
Protides
2.1 g
Calories
531.5 kJ /
126.5 kcal
Lipides
10.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
5.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Naan bread
2h 40min
Chaat masala
10min
Rogani kumbh
45min
Parathas
1h 30min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Beef madras
1h 30min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Cucumber and mint raita
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min