![Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8402FDF7-5512-4320-93BA-009CA6D4DBDE/Derivates/1745DDD6-C459-4218-B061-5E55A59FA348.jpg)
Versions compatibles
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g Swiss chard, white, stems removed from base of leaves, torn in half
- 2 chicken breasts (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 spring onions, thinly sliced
- 300 g water
- 500 g mixed peppers, cut in strips (5 mm wide)
- 2 ripe tomatoes, diced (approx. 160 g)
- 1 tsp dried oregano
-
100
g quark (curd cheese)
ou mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1101 kJ / 263 kcal
- Protides
- 24.7 g
- Glucides
- 9.9 g
- Lipides
- 13.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mashed Potatoes
45 Min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Cottage pie
1h 15min
Bolognese Sauce
1h 15min
Boiled eggs
20 Min
Vegetable Soup
35 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Cacciatore
50 Min
Scrambled Eggs
10 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
45 Min