Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
TM6 TM5 TM31

Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad

3.6 ( 5 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g Swiss chard, white stems removed from base of leaves, torn in half
  • 2 chicken breasts (approx. 150 g each)
  • 2 pinches fine sea salt plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
  • 2 - 3 garlic cloves to taste
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 spring onions thinly sliced
  • 300 g water
  • 500 g mixed peppers cut in strips (5 mm wide)
  • 2 ripe tomatoes diced (approx. 160 g)
  • 1 tsp dried oregano
  • 100 g quark (curd cheese)
    ou mozzarella cut in pieces (2 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
263 kcal / 1101 kJ
Protides
24.7 g
Lipides
13.9 g
Glucides
9.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives