Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
TM6 TM5 TM31

Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad

3.6 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g Swiss chard, white, stems removed from base of leaves, torn in half
  • 2 chicken breasts (approx. 150 g each)
  • 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 spring onions, thinly sliced
  • 300 g water
  • 500 g mixed peppers, cut in strips (5 mm wide)
  • 2 ripe tomatoes, diced (approx. 160 g)
  • 1 tsp dried oregano
  • 100 g quark (curd cheese)
    ou mozzarella, cut in pieces (2 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1101 kJ / 263 kcal
Protides
24.7 g
Glucides
9.9 g
Lipides
13.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives