Versions compatibles
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protides
- 19.8 g
- Glucides
- 9.3 g
- Lipides
- 25.7 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 764.6 mg
Recettes alternatives
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Parmesan gelato
4h 30min
Spiced red wine pears
45 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26sa 35 dk
Steamed orange puddings
1h 25 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min