Potato Curry
TM6 TM5

Potato Curry

3.0 ( 27 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g cashew nuts
  • 550 g water plus extra for soaking
  • 1 ½ tsp fine sea salt to taste, plus 1 pinch
  • 4 potatoes large (approx. 680 g), cut in pieces (2-3 cm)
  • 180 g onions cut in 8 pieces then separated into layers
  • 200 g carrots sliced (1 cm)
  • 190 g cauliflower cut in pieces (4 cm)
  • 50 g dried apricots cut in pieces (1 cm)
  • 1 Tbsp curry powder
  • 1 Tbsp ground cumin
  • 1 Tbsp ground coriander
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ - ½ tsp garam masala to taste
  • 70 g fresh baby spinach
  • 270 g tinned borlotti beans drained (1 x 400 g tin)
  • fresh coriander leaves for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
384 kcal / 1608 kJ
Protides
16 g
Lipides
10 g
Glucides
59 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives