Appareils et accessoires
Slow Cooked Beans with Cider
Prép. 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingrédients
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.6 g
Calories
1040 kJ /
248 kcal
Lipides
4.8 g
Glucides
37.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
ALTERNATIVE SIDES
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seitan Chilli
25min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Chickpea Gratin
1h
Carrot and Peanut Bake
55min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Sesame Bars
1h 15min
Lentil loaf
1h 55min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min