Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g dried rice noodles
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 1 - 2 fresh chillies, trimmed and cut into halves (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, roots and stalks (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 jar laksa paste (approx. 220 g - see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 whole eggs
- 6 stalks baby bok choy, leaves and stalks separated and cut into pieces (4-5 cm)
- 200 - 250 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 400 g coconut milk
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 cm)
- boiling water
- fish sauce, to taste
- lime juice, to taste
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices for garnishing
- 2 - 4 tbsp fried shallots, for garnishing
- 100 g bean sprouts, for garnishing
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 lime, cut into quarters, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2874 kJ / 684.3 kcal
- Protides
- 54 g
- Glucides
- 36.5 g
- Lipides
- 35 g
- Graisses saturées
- 16.7 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 2094.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Quick massaman beef curry
40min
Thai green chicken curry
30min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Prawn and chicken laksa
40min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Nasi goreng
40min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min