White bean dip with chimichurri
TM6 TM5 TM31

White bean dip with chimichurri

4.6 ( 23 évaluations )

Ingrédients

Chimichurri

  • 60 g red wine vinegar
  • 160 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 180 g red onion cut into quarters
  • 1 jalapeño chilli trimmed and cut into halves
  • 2 - 3 bunches fresh coriander stalks and leaves (approx. 80 g)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley stalks and leaves
  • 2 tbsp fresh oregano

White bean dip

  • 1 garlic clove
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 cans canned cannellini beans rinsed and drained
  • 1 ½ tbsp lemon juice
  • 1 tbsp tahini
  • 1 - 2 tsp salt to taste
  • paprika to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
175.6 kcal / 734.8 kJ
Protides
5 g
Lipides
11.2 g
Glucides
16.3 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
1.7 g
Sodium
330.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives