Seafood Risotto with Chorizo
TM6 TM5

Seafood Risotto with Chorizo

4.3 ( 65 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g fresh mussels scrubbed and debearded
  • 160 g onions quartered
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 200 g raw squid rings
  • 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
  • 50 g chorizo sliced thinly
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 pinches saffron threads
  • 200 g water
  • ½ tsp chicken stock paste, homemade
    ou ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • 350 g white short-grain rice, for soups etc. (e.g. risotto or paella rice) 13 min cooking time
  • 50 g peeled, raw prawns
  • 1 lemon cut in wedges, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
377 kcal / 1593 kJ
Protides
17 g
Lipides
11 g
Glucides
51 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives