Seafood Risotto with Chorizo

Seafood Risotto with Chorizo

4.2 68 évaluations
Prép. 35min
Total 1h 5min
6 portions

Ingrédients

  • fresh mussels scrubbed and debearded
    400 g
  • onions quartered
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • raw squid rings
    200 g
  • mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • chorizo sliced thinly
    50 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • saffron threads
    2 pinches
  • water
    200 g
  • chicken stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • white short-grain rice, for soups etc. (e.g. risotto or paella rice) 13 min cooking time
    350 g
  • peeled, raw prawns
    50 g
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 17 g
Calories 1593 kJ / 377 kcal
Lipides 11 g
Fibre 3 g
Glucides 51 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...