Appareils et accessoires
Sous-vide Poached Eggs
Prép. 10min
Total 30min
4 pieces
Ingrédients
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
183 mg
Protides
7 g
Calories
359 kJ /
87 kcal
Lipides
6 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
0.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide with Blade Cover
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Basmati Rice
35min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Browned Pork Cubes
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Boiled Eggs
20min
Whipped Cream
10min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Brown Rice Salad with Trout
35min