Appareils et accessoires
Pineapple Upside Down Cake with Custard
Prép. 10min
Total 1h
8 slices
Ingrédients
Topping
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
light brown sugar80 g
-
tinned pineapple slices, in juice juice reserved5 - 6
-
glacé cherries8 - 12
Cake
-
unsalted butter diced150 g
-
light brown sugar150 g
-
self-raising flour150 g
-
medium eggs3
-
baking powder1 tsp
-
vanilla extract1 tsp
Custard
-
milk500 g
-
sugar50 g
-
cornflour15 g
-
medium egg1
-
vanilla extract1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
349 mg
Protides
8 g
Calories
2115 kJ /
505 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
62 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Retro
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Bakewell Tart
1h 50min
Hot Cross Scones
30min
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
50min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Carrot Cake
2h 30min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Scones
30min