Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
TM6 TM5

Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie

4.6 ( 39 évaluations )

Ingrédients

Shortcrust Pastry

  • 500 g plain flour plus extra for dusting
  • 270 g unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing
  • 140 - 170 g water ice cold
  • 1 tsp fine sea salt

Filling

  • 2 Tbsp unsalted butter diced
  • 450 g fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered
  • 140 g dry cider room temperature
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 295 g condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)
  • 2 Tbsp Dijon mustard
  • 500 g chicken breasts cut in pieces (4-5 cm)
  • ½ tsp fine sea salt plus 1 pinch
  • ⅛ tsp ground black pepper

Assembly

  • 1 medium egg beaten

Infos nut.
par 1 slice
Calories
561 kcal / 2345 kJ
Protides
23 g
Lipides
31 g
Glucides
45 g
Graisses saturées
18 g
Sodium
620 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives