Steamed Cabbage and Pork Dumplings

Steamed Cabbage and Pork Dumplings

4.2 54 évaluations
Prép. 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces

Ingrédients

Dumpling Wrappers
  • vegetable oil plus extra for greasing
  • water
    150 g
  • plain flour
    300 g
  • vegetable oil
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • water plus extra as needed
Filling and Dumplings
  • white cabbage leaves cut in pieces
    400 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • pork mince broken in pieces
    350 g
  • water
    530 g
  • soy sauce
    20 g
  • rice wine
    10 g
    10 g sake
  • sugar
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • light sesame oil
    1 Tbsp
  • plain flour plus extra for dusting

Niveau

difficile


Infos nut. par 1 piece

Protides 3 g
Calories 318 kJ / 76 kcal
Lipides 4 g
Fibre 0.5 g
Glucides 7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...