Tuna and Olive Empanaditas
TM6 TM5 TM31

Tuna and Olive Empanaditas

4.5 ( 24 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 2 medium eggs in shell

Tuna filling

  • 2 pieces lemon zest no white pith (5 x 1 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 50 g olive oil
  • 150 g brown onion cut in halves
  • 100 g red peppers deseeded and cut in eighths
  • 80 g green peppers deseeded and cut in eighths
  • 200 g tinned chopped tomatoes drained
  • 80 g Kalamata olives, pitted sliced
  • ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 185 g tinned tuna in oil drained

Pastry

  • 90 g olive oil
  • 100 g water
  • 40 g dry white wine
  • ½ tsp sea salt
  • 350 g self-raising flour
  • 1 egg lightly beaten for brushing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
114 kcal / 477 kJ
Protides
3.8 g
Lipides
6.7 g
Glucides
9.2 g
Fibre
0.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives