Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g rode uien, in ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g rode wijnazijn, naar smaak
- 10 g verse peterselie, enkel de blaadjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- ½ teentje knoflook (optionnel)
- 40 g limoensap, vers geperst
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 300 g water
- 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
- zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 limoenen, in schijfjes (2-3 mm)
- 200 g venkelknol, in schijfjes (1-2 mm)
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 785 kJ / 187 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 6 g
- Lipides
- 10 g
- Fibre
- 2.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50 dk
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 dk
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Pas d’évaluation
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4sa
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Mexicaanse kippensoep
40 dk
Gevulde groenten
1h 20min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min