Appareils et accessoires
Graubünden gerstsoep
Prép. 20min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1137 kJ /
273 kcal
Lipides
17 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Yoghurtijs met mango
12h
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Ananas zandkoekjes
2h
Mexicaanse kippensoep
40min
Ezogelin Soep
1h 5min