Russian beetroot salad

Russian beetroot salad

4.2 12 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 10min
8 portions

Ingrédients

  • pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)
    150 g
  • carrots cut into pieces (3-4 cm)
    150 g
  • raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)
    350 g
  • water
    500 g
  • potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)
    250 g
  • frozen green peas
    100 g
  • sauerkraut (optionnel)
    100 g
  • spring onions/shallots cut into thin slices
    50 g
  • fresh dill plus extra to garnish
    2 - 3 sprigs
  • oil
    60 g
  • white wine vinegar (optionnel)
    20 g
  • salt
    1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 3 g
Calories 583 kJ / 139 kcal
Lipides 8 g
Fibre 3.3 g
Glucides 13 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...