Appareils et accessoires
Warm cabbage dish
Prép. 5min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
335 mg
Protides
2.7 g
Calories
451 kJ /
107 kcal
Lipides
6.5 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
7.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Potato and porcini mushroom soup
30min
Ratatouille
40min
Cauliflower gratin
1h
Zucchini soup
25min
Zucchini lasagne
1h 30min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Russian beetroot salad
1h 10min
Creamed spinach
15min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Ukrainian borscht
35min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min